Ewusiowe Smaki
Łączna liczba wyświetleń
6
8
1
9
6
4
czwartek, 30 sierpnia 2012
Cukinia w panierce
Składniki:
1 cukinia
sól
pieprz
jajko
bułka tarta
olej do smażenia
Cukinię umyć, obciąć końce i pokroić na centymetrowe plasterki. Posolić, posypać pieprzem, a następnie panierować najpierw w jajku, potem w bułce tartej. Tak przygotowaną cukinię smażyć na oleju na rumiano. Osączyć na papierowym ręczniku i gotowe.
1 komentarz:
ellae
30 sierpnia 2012 14:32
mniam, już mi cieknie ślinka:)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
mniam, już mi cieknie ślinka:)
OdpowiedzUsuń